Uit het gastenboek

Bed & Breakfast Villa Vandra

Heerlijk  uitrusten , direct aan het Pieterpad in Swolgen

Monseigneur Aertsstraat 5, 5866BE Swolgen

bbvillavandra@ziggo.nl       Tel: 0647766003

EEN GREEP UIT ONS GASTENBOEK......
" Vanaf de start van het Pieterpad tot heden was de B&B in Winsum Groningen onze favoriet. Echter, deze B&B te Swolgen heeft de plaats zeker overgenomen. Prima geslapen! vandaag gaan we verder naar Venlo en gezien het mooie weer en als start het uitstekende ontbijt, moet het wel een fantastische dag worden" : Michael en Clara uit Eemnes, April 2013" Heerlijk geslapen hier. Mooie omgeving, lekker aan het Pieterpad. Dat maakt het voor ons echt de ideale B&B!! (vooral de bedden en het ontbijt natuurlijk, maar ook de luxe kamer in een prachtig huis!)

Hartelijk dank voor de gastvrijheid!" :Pauline en Joris, mei 2013" Mooie accomodatie en zeer vriendelijk ontvangen. Heerlijk geslapen. Bedankt, vriendelijke groet": Sjaak, juli 2013"Ihr Lieben!, Herzlichen Dank für Ihre Gastfreundlichkeit, wir haben uns bei Ihnen sehr wohl gefühlt" : Mechtild und Jürgen, september 2013" Wij Pietrpaddende zusjes hebben echt genoten in deze prchtige B&B. Het was gewoon TOP in elk opzicht. Dank je wel daarvoor en ga zo door!" : José en Mariet, feb.2014" 3 rustdagen op onze lange voettocht (van 3 maanden) was op intuïtie gekozen bij Villa Vandra in Swolgen. En wat een goede keuze! Rust, hoogte, ruimte, gastvrijheid, sfeer, wellness, zeer prettige ambiance, gepaste afstand en contact met Marjolijn, smaakvol ontbijt..Kortom, het was goed om hier te zijn. deventer heeft een warm plekje in haar hart, Swolgen heeft door B&B Villa Vandra een warm plekje in onze harten gekregen. Hartelijk dank voor de liefdevolle aandacht" : Jan en Monis, Deventer mei 2014


"Een perfecte afronding van onze eerste Pieterpaddag deze week en een perfecte start voor de tweed dag. Op naar Holthees1 Helemaal 'feelgood' hartelijke dank voor jullie gastvrijheid en het goede ontbijt."

Wilfred & Maud nov.2015


"Wat een heerlijke plek om bij te komen na een 40-km wandeling gisteren. Bedankt voor de gastvrijheid. Super geslapen. Fijne douche hebben jullie. En tenslotte een lekker ontbijt. Hartelijk dank voor alles

" Tirza, april 2016


"Na een etappe met hééél véééél regen hebben we heerlijk uitgeslapen in het fantastische bed in deze grote en mooi ingerichte ruimte, zeker een anrader. Met héééle vriendelijke groetjes"

ursula en Jan, juni 2017