Uit het gastenboek

Bed & Breakfast Villa Vandra

Heerlijk  uitrusten , direct aan het Pieterpad in Swolgen

Monseigneur Aertsstraat 5, 5866BE Swolgen

bbvillavandra@ziggo.nl       Tel: 0647766003

EEN GREEP UIT ONS GASTENBOEK......
" Vanaf de start van het Pieterpad tot heden was de B&B in Winsum Groningen onze favoriet. Echter, deze B&B te Swolgen heeft de plaats zeker overgenomen. Prima geslapen! vandaag gaan we verder naar Venlo en gezien het mooie weer en als start het uitstekende ontbijt, moet het wel een fantastische dag worden" : Michael en Clara uit Eemnes, April 2013"Ihr Lieben!, Herzlichen Dank für Ihre Gastfreundlichkeit, wir haben uns bei Ihnen sehr wohl gefühlt" : Mechtild und Jürgen, september 2013" Wij Pietrpaddende zusjes hebben echt genoten in deze prchtige B&B. Het was gewoon TOP in elk opzicht. Dank je wel daarvoor en ga zo door!" : José en Mariet, feb.2014"Een perfecte afronding van onze eerste Pieterpaddag deze week en een perfecte start voor de tweede dag. Op naar Holthees1 Helemaal 'feelgood' hartelijke dank voor jullie gastvrijheid en het goede ontbijt."

Wilfred & Maud nov.2015


"Wat een heerlijke plek om bij te komen na een 40-km wandeling gisteren. Bedankt voor de gastvrijheid. Super geslapen. Fijne douche hebben jullie. En tenslotte een lekker ontbijt. Hartelijk dank voor alles

" Tirza, april 2016


"Na een etappe met hééél véééél regen hebben we heerlijk uitgeslapen in het fantastische bed in deze grote en mooi ingerichte ruimte, zeker een anrader. Met héééle vriendelijke groetjes"

ursula en Jan, juni 2017


"Heerlijk geslapen. Heerlijk rustig. Het was allemaal goed voor elkaar. Dank voor de gastvrijheid"

groeten Johan en Lenie, okt 2017


"Een klasse B&B! Uit alles blijkt dat er aandacht is besteed, zowel aan de entourage als het ontbijt. En dan ook nog de vriendelijke ontvangst: veel dank"

Otto, maart 2018


"We hebben genoten van de gezellige kamer! Goede bedden en douche. Wij gaan het Pieterpad vervolgen naar Venlo! Bedankt!

Annemieke en Gea, september 2018"Fijn hoor, hier! Lekker geslapen & ontbeten en zooo stil ( op een paar carnavalsprinsen na ;) "

Dank, Bernike en Judith

februari 2019


"Wat een fijne plek!, Bedankt voor de gastvrijheid en de goede zorgen. En het heerlijke ontbijt! Veel succes verder, hartelijke groet

Pieter en Carola, juni 2019


"Wat een fijne plek om na een wandeling even bij te komen. Heerlijk gegeten bij de buren. En heerlijk geslapen in alle rust. Jullie hebben een fijn en gezellige B&B en jullie gastvrijheid maakt het geheel af! Dank je wel"

Geert en Renate, februari 2020